Domus Bene

polgári egyesületként jött létre, szociális és egészségügyi ellátást kínáló intézmény, mely 2009-ben nyitotta meg kapuit az új háromtszintes, modern épületben , amely a mozgáskorlátozottak számára is könnyen megközelíthető.

Intézményünk Szenc város csendes kis zugában Pozsonytól nem messze csupán 25 km-re található. Könnyen megközelíthető gépkocsival az D1-es autópályáról, vagy közútról. Épületünk és környéke akadálymentesített, minden egyszobás és kétszobás teljesen berndezett és jól felszerelt lakóegységeinkhez erkély is tartozik. A szintek közötti közlekedést az épületen belül lift biztosítja. Az intézmény, így a lakók biztonsága érdekében is, az épület bejáratánál 24 órás biztonsági szolgálat működik.

Zöld környezetben, a szenci Napfényes-tóra nyíló panorámával ad otthont lakóinak. A körbezárt épületethez gondosan kiépített kert és parkoló tartozik. A kitűnő levegőjű kellemes környezete, ugyanakkor a főváros közelsége miatt választottuk intézményünk helyszínéül ezt a települést. A Napfényes-tó klímája és hangulata és a tóra épített móló páratlan légkört nyújt lakói számára és a kikapcsolódni vágyóknak.

Otthonunk lehetőség a pihenésre, nyugalomra vagy a színes programokra vágyóknak, megoldás a biztonságot, társaságot, változatosságot, meghitt beszélgetéseket, odafigyelést keresőknek.